Welkom bij Peinemann Amsterdam!

Wil je een gebruikte heftruck aanschaffen voor je bedrijf? Dan ben je bij Peinemann Amsterdam aan het juiste adres. Ons bedrijf wordt vertrouwd door klanten door heel Nederland en Europa. Wij bieden een enorm veel verschillende gebruikte modellen tegen concurrerende prijzen.

Peinemann Amsterdam is je leverancier voor alle brandstoftypes van heftrucks, inclusief elektrisch, diesel en gas. Bovendien ondergaan alle gebruikte vorkheftrucks een uitgebreide inspectie om te kunnen verzekeren dat ze voldoen aan onze veiligheids en prestatienormen.

Of je nou vorkheftrucks nodig hebt om vrachten van vrachtwagens te lossen, zware goederen uit magazijnschappen te verwijderen, zware ladingen op een bouwplaats te verplaatsen of iets anders, met onze gebruikte vorkheftrucks ben je meer dan in staat om dit werk goed en efficiënt uit te voeren. Bekijk onze voorraad heftrucks die te koop staan en neem contact op met de vriendelijke experts van Peinemann Amsterdam. Wij helpen je de beste oplossing te vinden voor je specifieke behoeften en budget.